Ook op zoek naar een originele nieuwjaarsbijeenkomst?

Erover nagedacht…
bent u voor uw nieuwjaarsbijeenkomst 2017/2018 op zoek naar iets meer origineel? Mag het iets meer zijn dan het glas in de hand?
Organisaties worden geacht met enthousiasme uit te kijken naar de jaarlijkse nieuwjaarsrecepties. Helaas hoorden wij alvast de laatste maanden dat de nood om nu toch wat origineler uit de hoek te komen, sommigen tot wanhoop dreef.
En dus gingen wij bij The Content Makers (Lisbeth Imbo en Bart Vandesompele) op zoek naar thema’s die verder gaan dan de waan van de dag, geheel in lijn met wat wij willen brengen bij The Content Makers: inhoud voorbij de oppervlakkigheid van de dagelijkse media. We grasduinden in de actualiteit van 2017 en probeerden die thema’s te selecteren waarmee we de brug kunnen slaan naar volgend jaar, naar 2018. Wat zijn de fenomenen die we in de gaten moeten houden in onze maatschappij? Hoever staan we met dat containerbegrip “digitalisering”? Raakt iemand er nog wijs uit wat ze doen met onze gegevens? Willen we dat allemaal wel? En worden we daar beter van?
Hoe gaan we om met voeding in 2018? Weet iemand nog hoe het allemaal in elkaar zit? Wat is nu goede voeding? The Content Makers stellen 3 concepten voor die uw nieuwjaarsbijeenkomsten kleur en inhoud moeten geven.

1.    Digitale detox? Over de filosofie van de digitale onthouding
2.    Is dit alles? (vrij naar Doe Maar)
3.    Wat eten we in 2018 ?

In de periode vanaf eind november 2017 tot ver in 2018 organiseren wij voor u de “content” inhoud op uw Nieuwjaarsreceptie. Wij bereiden alles voor, werken het onderwerp uit en komen met een tweetal experten langs om een panelgesprek te hebben op de dag van uw Nieuwjaarsreceptie.
De onderwerpen beslist u zelf, wij gaven u 3 suggesties, maar uiteraard staan wij open voor een onderwerp dat door uzelf is aangebracht. We mikken op een panelgesprek van 30 tot max 45 minuten.
En daarna kan u uw gasten laten deelnemen aan uw Nieuwjaarsreceptie. En kunnen ze napraten over het panelgesprek en de standpunten van de gasten.

Share this